Praktische Info

zaalo3

 

French & English see bottom of the page. 

Biodanza in de open wekelijkse groep

Iedere maandag om 20.00 uur kun je aan de open biodanzagroep deelnemen in O3 aan de Zaanstraat 25, 2512 TM. De zaal (zie foto)  bevindt zich in het gebouw van een buurthuis/brede buurtschool en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Rechts van de deur zit de bel (Deurbel 03 staat er bij). De deur wordt voor je open geklikt.Er is parkeerplek te vinden maar alleen betaald. Er komen een aantal trams (die over de Weteringkade rijden, lijn 16 en 17 zie www.htm.nl).

Kom alsjeblieft wat eerder om je te eventueel te verkleden en mij en de groep te begroeten. Het belangrijkste aan je kleding is dat het lekker zit en dat je er gemakkelijk in beweegt. Deze zaal is lekker warm, en gedurende de workshop beweeg je soms veel en op andere momenten sta je nagenoeg stil. Kleding in laagjes is handig.

Biodanza is voor mij een uit de hand gelopen hobby; ik hield en hou er maar niet mee op! Ik verdien er niet aan. Om goed te kunnen lesgeven moet ik me bijscholen en ik betaal aan de Buma-Stemra. Je kunt een 10-rittenkaart kopen voor 100 euro.

Deze kun je dan in een periode van 14 lesweken opmaken.  De prijs van een losse les is 15 euro, een proefles is 10 euro. Als je een Ooievaarspas kunt laten zien kun je mee doen voor 50% van de hier genoemde prijzen.

Kan je je even melden als je voor het eerst komt en je niet eerder of nog niet vaak Biodanza hebt gedaan? Je kunt me bellen, appen of sms-en op 06 24558217 of mailen naar LuciaLindner@tele2.nl.

olifantjeklein

Every monday night we practice Biodanza. The adres is Zaanstraat 25, 2511 TM Den Haag, not far from Central Station. The hall has a  built in Bose sound system in the ceiling and a heating system in the floor. The doorbel is at the right side of the door, you will be opened as you ring. The classes are facilitated in English. My 3 year training as biodanzafacilitator was mainly in French and English.  Let me know you are coming on 06 24558217. You can call or send a text message. An email is also possible; LUCIALINDNER@TELE2.NL

Toutes les lundis  á partir de 20.00 heures c’est possible de suivre les ateliers de biodanza au centre de La Haye. L’adresse est Zaanstraat 25, 2511 TM, Den Haag, pas loin de Centraal Station. La salle a un système de musique superbe et un chauffage sous sol.  Si tu veux avoir des instructions (on ne parle pas beaucoup au Biodanza) en Francais vous êtes bienvenue. Laissez-moi savoir svp; par telephone, sms, whatsapp ou email. 06 24558217 ou LUCIALINDNER@TELE2.NL.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *